Εταιρικό Προφίλ

Η Goldenfashion ιδρύθηκε το 2001 στην Ελλάδα, με σκοπό τον σχεδιασμό και την παραγωγή γυναικείων ενδυμάτων.

Είναι μια εταιρία που στεγάζει τρία brands, όπου ο κυρίως στόχος της ήταν και παραμένει, να παρέχει στις γυναίκες καθημερινά ρούχα, με μια πινελιά πολυτέλειας, διατηρώντας παράλληλα μια καλή σχέση ποιότητας και τιμής. Επίσης απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα γυναικών με διαφορετικές ανάγκες και προτεραιότητες.

Την τελευταία δεκαετία, η εταιρία έχει αναπτύξει με επιτυχία, ένα μεγάλο δίκτυο εξαγωγών σε Ευρώπη, Νότια Αμερική, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε με επιτυχία μια ομάδα ταλαντούχων και πιστών στην εταιρία για χρόνια συνεργατών, που καθημερινά καλούνται να αντιμετωπίσουν τις παγκόσμιες προκλήσεις, επιτυγχάνοντας ένα άριστο αποτέλεσμα.

Ακόμα, είμαστε περήφανοι γιατί όλα τα προιόντα μας σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ελλάδα, από εξαιρετικής ποιότητας υλικά και υφάσματα, που προμηθευόμαστε από τις καλύτερες αγορές της Ευρώπης.

Le Vertige Woman

H γυναίκα που αντιπροσωπεύει η Le Vertige, έχει πολλαπλές προσωπικότητες.

Είναι η σύγχρονη γυναίκα, μητέρα, σύζυγος, εργαζόμενη, με απαιτητική καθημερινότητα, γρήγορους ρυθμούς, με εναλλαγές σκέψεων, συναισθημάτων και δραστηριοτήτων.

Επιλέγει τα ρούχα μας για να νιώθει ελκυστική, κομψή και ταυτόχρονα άνετη, από το πρωί έως το βράδυ. Είναι μια γυναίκα σίγουρη για τον εαυτό της και το προβάλλει μέσω του στυλ και της αισθητικής της.

White22

Η White 22 δημιουργήθηκε το 2016, απευθυνόμενη στις γυναίκες που θέλουν να είναι λαμπερές, χωρίς όμως να χρειάζονται ώρες προετοιμασίας, διατηρώντας παράλληλα ανταγωνιστικές τιμές.
Κάθε κολεξιόν, σχεδιάζεται και παράγεται λεπτομερώς, χρησιμοποιώντας την καλύτερη πρώτη ύλη, έτσι ώστε να η γυναίκα που φοράει τα ρούχα της να νιώθει μοναδική.
Τα ρούχα της σειράς White 22, μπορούν να βρεθούν σε επιλεγμένα μαγαζιά στην Ελλάδα. Στο άμεσο μέλλον, η White 22 θα έχει θέση και στην αγορά της Ευρώπης.

THEATERd

Ζήσαμε την εμπειρία του να δημιουργήσουμε αυτή την ολοκαίνουρια συλλογή σαν όνειρο.

Αναζωογωνούμε το στυλ της γυναίκας που ξέρει να τολμά και περπατά με το κεφάλι να κοιτάζει ψηλά στον ουρανό με δυναμισμό…

Η δημιουργία των πλεκτών πέρασε στο DNA μας.

Πρόκειται για μια συλλογή με μοναδικό design, διαφορετικά στυλ, έντονα χρώματα και με την πεποίθηση ότι όσα πράγματα είναι φτιαγμένα με αγάπη ταξιδεύουν μακριά.

Η θεατρική ιστορία του THEATER D. ξεκινά και είμαστε πολύ υπερήφανοι να κρατάμε κάθε κομμάτι από αυτή!